Krystallståldørpanelet
  • Krystallståldørpanelet på skapet er utmerket i vannmotstand, og det vil ikke bli påvirket, selv om det er gjennomvåt i vann i lang tid. Dens varmebestandighet er testet og tåler høy utend?rs kompositt gulv vedlikehold temperatur på 200 ° C. Trykkbestandige og slitesterke materialer er meget sterke, og selv om de blir utsatt for sterk påvirkning, vil de ikke bli deformert eller skadet. Derfor, hvis dette materialet blir brukt, kan det være mer bekymringsfritt under bruk og har lengre levetid. Hva er prisen på krystallstålskap? For moderne kjøkken er bruk av skap nødvendig.

    Det kan gjøre full bruk av alle områder i området, og kan også matche den utvendig not og fj?r dekk boards overordnede stilen på huset for å gjøre dekorasjonen vakker. , Krystallståldørskap har god brann og vannmotstand, solid og holdbar, utseendet er glatt og vakkert. Krystallstål dørskap for å kjøpe små tips for å se fargen i utvalget, først og fremst å være oppmerksom på fargen, kvalitetsprodukter har god vanntett Farge er lys og levetiden er lang, mens den dårligere krystallståldørpanelet er laget av maling eller pvc skifer utenfor kledning inferior film.

    Det ferdige produktet har stor fargeforskjell, lysoverføring og fading, noe som i stor grad påvirker levetiden, så fargen er en valgmetode. I tillegg til fargen på de valgte materialene, er bruken av materialer også en av nøkkelfaktorene. Generelt sett vil de fleste av de gode produktene være laget av herdet glass, som vil bli laget av sekundær ultrahøy temperatur, mens forfalskede og forfalskede produkter vil bruke 5 mm med lav pris. Vanlig herdet glass er forfalsket, fargen er uklar, skummende, degumming, tung vekt, maskinvarehengslet er lett å bryte, dørpanelet erprissetting for compositive terrassebord hengende og deformert.

Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!