Hvordan velge en branndør
  • Se på utseendet: Uansett hvor mye branndøren, må vi være spesielt oppmerksom når du kjøper. For eksempel, når du kjøper, må du først observere utseendet. Sveisepunktene til stålbranndørene skal Produsert Gulv Produsert være faste, sveisepunktene skal være godt proporsjonerte, og ytre overflate skal være jevn og glatt. I tillegg bør utseendet på trebrannsdøren være glatt uten skade og skygge, og skjærevinkelen og skjøtesømmen skal være tett og flatt. For tall: En kvalifisert non kompositt gulvkonstruksjonen branndør skal være mindre enn eller lik prøvestørrelsen, hvor tykkelsen på dørbladet er større enn eller lik tykkelsen på prøvedørbladet.

    Bredden på branndørrammens sidevegg er større enn bredden på sidevegget på prøvedørrammen, og tykkelsen til det brannsikre glasset er større enn eller lik tykkelsen til prøveledningsglasset. Se på forseglingen: Produktets kvalifiserte stål- og trebranndører er utstyrt R?r Som Skal Brukes Til Rekkverk med branntetninger. Generelt er dens forseglingsstrimler rett og ikke buede, og det er også kvalifiserte rapporter utstedt av nasjonale testbyråer.

    Sertifikater: Branndører er underlagt typekontroll før salg. De generelle inspeksjonsrapporter beskriver spesifikasjonene og dimensjonene av prøvene. Derfor kan du spørre produsenten for type inspeksjonsrapporter når du kjøper. Anslått vekt: Kvaliteten vinkel for en benk tilbake på branndøren er generelt tung, slik at lysdøren ikke er veldig god kvalitet.

Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!