Vedlikehold av antikke dører og vinduer
  • Du kan tørke flekkene på de antikke dørene og vinduene med en myk klut fuktet med et nøytralt rengjøringsmiddel. Ikke legg kluten på overflaten av den antikke døren og vinduet under rengjøringstrukturelle laget av resirkulert plast for lenge, noe som vil føre til at overflaten misfarges eller avfalls. Ikke gni kantene og hjørnene av antikke dører og vinduer, noe som lett vil føre til at malingen faller av. Når maskinvaren til de antikke dørene og vinduene er løs, bør den strammes i tide. Lyden plasserer som salg svart gjerde for eiendom av hengslet skal være rettidig. Materialet i de antikke dørene og vinduene er svart og surt. Den sorte rosentre er kjent for sin sure aroma.

    Fargene er dype og retro, relativt sjeldne, svært samleobjekter. verdi. Den røde palisanderrød palisander har en jevn tekstur og en lignende farge på gresspæren, så det er veldig lett å forveksles med gresspæren. Antikke dører og vinduer kjøpes hvordan installere hage dekk oppmerksomhetspunkter

    Antikke dører og vinduer er dyrere sammenlignet med solide dører og vinduer, holdbarheten vil bli litt verre, og platene limes med lim, tiden er lang og det er lukt, så lønn oppmerksomhet til disse situasjonene når du kjøper. I materialet er mahogny det beste, og mahogny er delt inn i: palisander, rosentre, rødt surt tre, kyllingvingstre, ebenholt og så videre. Disse skogene er mer verdifulle, så du kan velge i hvordan du gjenoppretter et verksted trebenk henhold til det bestemte treet.

Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!