Design nødvendigheter
  • Hva slags materiale er bedre for veggmontert kjellervegg? Veggmerket er veldig bra. Det er et klistremerke laget av PVC miljøvennlige materialer. Veggmåleren er meget fuktsikker og vanntett, og den er pemasok pagar pemetik kayu forskjellig fra den tradisjonelle håndmalte veggen. Mønsteret trenger ikke å males av seg selv, fordi det er designet, og det kan kobles direkte til veggen så lenge beskyttelsesfilmen slits av.

    Vegg klistremerker av forskjellige størrelser og farger kan også tilpasses i henhold til stilen til hjemmedekorasjonen. Veggen klistremerker vil ikke falle innen 5 år. 2. Den steinvendte steinen består Dimana saya bisa membeli penghiasan untuk papan kayu saya hovedsakelig av kunstig panel og naturstein. Marmor er en vanlig naturlig vendt stein. Den kunstige marmor og prefabrikkerte terrazzo paneler i kunstige paneler er veldig dekorative, noe som gjør interiøret mer elegant og mer praktfull.

    Brush-type materialer børstematerialer omfatter hovedsakelig stor hvitmasse, sølvpasta, lime slurry, fargepasta, etc. Prisen på kjellerveggdekorasjonsmaterialene her vil være relativt lav fordi den dekorative effekten ikke er veldig bra, og ikke veldig god holdbarhet. Veggbelegg som brukes i veggbelegg for gulvbelegg er generelt glassfiberbelegg og ikke-vevde veggbekledning. Denne typen veggdekking har en god dekorativ effekt, men den vanntette ytelsen er dårlig og det er konstruksi tangga luar dek ikke lett å rengjøre.

Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!