Neymar och Champions League topp på Tuchels PSG-lista
 • Paris Saint-Germain har avslutat veckor av spekulation genom att bekräfta Thomas Tuchel kommer att bli deras nya huvudtränare.

  Den tidigare Borussia Dortmund manens rykte som
  Brasilien tröja
  en av Europas främsta coaching talanger kommer att vara direkt på linjen när han slutar en årslång sabbatical.

  Väntar på honom i Paris är ett avundsvärt utbud av talanger och - att ge klubbens senaste grepp med UEFA: s Financial Fair Play-regler kan förhandlas fram - stora resurser för att ytterligare förgöra sin grupp på överföringsmarknaden.

  Men ohjälpliga spekulationer väger runt stjärnanattningen
  VM 2018 Tyskland Barn tröja Neymar och det verkar inte mer än att vinna det största priset som erbjuds kommer att göra för Tuchel, som kanske måste utveckla diplomatiska färdigheter så skarpa som hans taktiska ansträngning.

  Här är fyra viktiga frågor som väntar högst upp på den 44-årige överflödiga facket när han förbereder sig för att lyckas Unai Emery i den franska huvudstaden.
  Vinn Champions League

  Det kan vara trubbigt och till rätta, men det här är en oförhandlingsbar i ögonen på PSGs president Nasser Al-Khelaifi och klubbens ambitiösa Qatari-ägare. Emery, det bör komma ihåg, kommer att lämna som en inhemsk diskantvinnare. Den prestationen väger inte tillräckligt mycket mot Champions League-eliminering i
  VM 2018 Sverige tröja händerna på Barcelona och Real Madrid under de senaste två säsongerna. Europas stora trofé är champagne-ögonblicket PSGs powerbrokers efterfrågar; Varje varierad dragning av franska priser uppgår till liten öl.
  Neymar

  Superstar framåt gjorde 28 mål i 30 utseende den här säsongen efter att han kom från Barcelona för en världsrekord 222 miljoner euro. På söndagen namngav han Ligue 1 årets spelare, men allt är inte så rosigt som det verkar. Ett par på-fält spats med klubbens rekord målskytt Edinson Cavani var osejd, medan rapporter från en Neymar som leder en brasiliansk klick i PSG omklädningsrummet blek utöver prata om en annan blockbuster byta till Real Madrid som verkar nå en ohjälplig crescendo. Oavsett om den 26-årige går eller stannar och hur han utför det om det är den senare kommer det troligtvis att definiera Tuchels regeringstid.
  Squad balans

  Neymar lämnar skulle vara ett slag mot kroppen, men om

  Ryssland tröja han gör det - eller om UEFA kräver en balansering av böckerna som hotar framtiden för Kylian Mbappe, Angel Di Maria och andra - ger det en möjlighet till förnyelse att Tuchel är mer än skicklig att förstå . Utanför ett överflödigt begåvat utbud av angripare, med Tuchels landsman Julian Draxler som kämpar för regelbundna startar, är hålen lätt att upptäcka.

  Thiago Motts pensionering innebär bristen på en dedikerad mittfältare och Blaise Matuidis närvaro i maskinrummet har inte ersatts tillräckligt efter att Frankrikes internationella gick med i Juventus. Thiago Silva kommer att vara 34 i början av nästa säsong men Emerys spel på Santiago Bernabeu visade att PSGs försvar inte är färdigt att gå vidare från Brasiliens lynchpin trots Marquinhos och Presnel Kimpembes uppenbara potential. En pålitlig, högklassig målvakt är också lång tid.
  Underhålla relationer med sina chefer och spelare

  Den viktigaste faktorn att ha kontrollerat Tuchels uppåtgående Argentina tröja

  banan har varit ett stormigt förhållande med sina arbetsgivare. Akrimoniska avgångar från Mainz och Dortmund följdes av en säsong från utsidan. Hans förhållande till BVB-truppen rapporterades också allmänt att han hade en låg ebb vid slutet. Kombinationen av ett styrelse som inte vill acceptera misslyckande, med en grupp stjärnor och egon som är ambitiöst men ojämnt, betyder att Tuchel har flampunkt framåt och måste lära sig att välja sina strider.
  Så, om du är en fotbollsfläkt, som representant för din lojalitet mot ett visst lag, så kan du investera i en kopia av T-shirtsna är billiga bra. För mer information om T-shirtsna, besök: "http://www.billigtfotbol.com/


Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!