Panel berlubang
  • Panel berlubang & Engraved Panel berlubang & terukir boleh digunakan untuk pelbagai tujuan, atas alasan akustik atau estetik, untuk menggambarkan karya-karya seni, surat, logo, dan lain-lain. Walau bagaimana untuk membina dek di sekitar kolam pusingan bagaimanapun, proses fabrikasi adalah agak padat tenaga kerja baik untuk kerja persiapan dan juga untuk peralihan sebenar dari bentuk dan penggerudian lubang-lubang lubang-lubang. bunga-bungaan menawarkan kepelbagaian corak dan imej yang menjadikan pembentukan bangunan hidup. Seorang pekerja pengeluaran menyiapkan mesin penggilingan.

    Untuk kegunaan dalaman Panel bersalut boleh dibor atau dihalakan dan kemudian ditinggalkan kerana mereka. Apabila penghalaan individu mesti diprogram berdasarkan lukisan, proses ini mengambil masa dua atau tiga kali lebih lama daripada perforasi standard. Ini adalah kes penyedia habuk komposit landskap terutamanya untuk corak yang tidak teratur dan tidak rawak.

    Peningkatan pendedahan kepada luluhawa, panel pertama kali dibuat, kemudian direka dan kemudiannya bersalut. Selepas pemotongan Tepi dipecahkan dengan bantuan pelayar khas, sisa pemotongan tambahan dikeluarkan dengan span, dan pada akhirnya, serat halus dibakar dan dibersihkan, dan akhirnya, tepinya dibuktikan dengan air. Pertimbangan teknikal Penting untuk mempunyai panel diikat dan stabil pada setiap masa pengeluaran. Jarak antara tebukan atau kawasan teruk tidak boleh terlalu kecil, dan untuk panel yang lebih besar. Zon perimeter pepejal bagaimana untuk memasang lantai kayu plastik diperlukan, supaya panel tidak terlalu rapuh untuk mengendalikan tapak dan pemasangan.

Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!