Nike Air Max 2017
 • Het mooie van Training is dat het niet echt onder Nike Air Max 2017 één categorische sport valt. Als er iets is, komt Training boven alle categorieën in de hiërarchie en bereidt individuen voor op die a-game benadering van elke sport. Voor Amare Stoudemire zorgde de juiste training ervoor dat hij vorig jaar een van de beste spelers in de competitie was en een serieuze MVP-kandidaat was, maar verwondingen en roosterverwisselingen vertraagden hem dit seizoen een beetje, maar er is geen twijfel over dat STAT zal wees Standing Tall deze aanstaande campagne heeft hij zelfs in dienst genomen van de allertijden geweldige Hakeem Olajuwon (Dwight Howard en LeBron James bloeiden ook onder zijn voogdij). We zijn er zeker van dat Amare terug zal komen naar zijn normale vorm, dus laten we hopen dat het kanaal van STAT PEs blijft bestaan, zoals deze Nike Trainer 1.3 Mid PE die beschikbaar is gesteld door dballaholic op eBay.

  Je zou kunnen verwachten dat de Nike Trainer 1.3 Max het einde van zijn productcyclus nadert, aangezien we onlangs het éénjarig jubileum hebben overschaduwd van het dope NCAA varkenshuid-thema Rivalry Pack, maar dit nieuwe paar bewijst overtuigend dat er nog genoeg dope-stijlen zijn om uitgegeven. The Trainer 1.3 Max Breathe Nike Air Max 2017 Dames s glinsterende bovenrand van zoetwater heeft een boeiende waterlook en voegt in sommige dolfijnen voor een goede dosis toe met een Total Orange Max Air-kussen. Ze wijzen er nogmaals op dat het eerste Nike x NFL-seizoen binnenkort van start gaat en je kunt de rest van de zomer gebruiken om in topconditie te komen met deze nieuwe Trainer 1.3s die nu beschikbaar is op Finish Line.

  De Nike Air Max 90 Nike Roshe Run heeft een enorm momentum wanneer we de koudere helft van het jaar naderen, en nu zullen we zien wat de verrassingshit van 2012 kan doen als de omstandigheden een beetje uitdagender worden. De Nike Roshe Run Trail neemt de Zenith-achtige perfectie van de Roshe een paar extra ogen en maakt gebruik van ACG-leunende kleuren en veters met koordjes om ons een nieuwe stijl voor de herfst te geven die even aangenaam verrassend is als het originele lentedebuut. Je kunt verwachten dat deze ripstop nylon Roshe Run Trail middentonen iets meer waterbestendigheid en warmteretentie bieden dan de meshvoorbear en krijg met Hanons pre-order van 1 augustus om je paar vandaag te beschermen.

  Het is misschien de nieuwste en technisch meest geavanceerde versie van de vorige Air Max III Nike Sportswear die ooit Nike Huarache is uitgebracht, maar deze nieuwe stijl die hierboven is afgebeeld, grijpt terug naar de oorsprong van zowel de originele stijlen van de Air Max 90 als het originele LAF-palet. Deze nieuwe LIVESTRONG x Nike Air Max 90 Hyperfuse komt in een bekende mix van wit / grijs / zwart plus een levendige accentkleur, en in plaats van infrarood of laserblauw krijgen deze de schaduw van de Varsity Maize zo vaak verbonden met de releases waarvan de opbrengst ten goede komt aan de De strijd van de Lance Armstrong Foundation tegen kanker. Je kunt deze vanuit bijna elke hoek na de sprong zien en pak de jouwe dan in winkels zoals Finish Line.

  De Nike Air Max 90 is net als veel andere divisiemodellen van de Swoosh Sportswear-divisie omdat deze de neiging heeft om te worden vrijgegeven in informele packs met een paar verschillende colorways gecentreerd rond een patroon of thema. Dit is een geval waarin die tendens slechts een klein beetje wordt verdraaid, aangezien het bijna zes maanden duurt voordat dit Action Red en Obsidian-paar in de tweekleurige canvas-build komen die Blacks en Obsidian-edities ons op Valentijnsdag helemaal raken. Deze, ironisch genoeg, zou de beste kleur zijn geweest om bij die vakantie te passen, maar je moet wel weten dat NSW bereid was terug te gaan naar wat werkte en deze op tijd voor het heetste deel van de zomer bij winkels zoals Eastbay kreeg.

  Nike Air Max vond de Running Sneaker opnieuw uit met de ongekend zichtbare Airbag met de Air Max 1, maar wat volgde, was een reeks baanbrekende ontwerpen geschreven door 's werelds grootste schoeiselarchitecten in de geschiedenis. Nike heeft een sterke inspanning geleverd om deze klassieke modellen een eerbaar eerbetoon te geven, met name met de viering van History of Air, die eind 2005 plaatsvond en Nike Air Force 1 gericht was op de Air Max 1, Air Max 90, Air 180, Air Max 93, Air Max 95 en Air Max 97, allemaal leidend tot het debuut van 2006 van de allereerste 360-graden Max Air-eenheid in de Air Max 360. We hebben die modellen nog vaak bekeken en zelfs tegenwoordig blijft Nike Sportswear afhankelijk van die erfgoedmodellen om de geest levend te houden, maar hoe zit het met de andere jaarmodellen die nog niet veel zon hebben gezien? Deze week focust Sneaker News op vijf verschillende Air Max-modellen die even nike air max 2017 magnifiek zijn als de headlining-groep, maar lang niet zo erkend.

Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!