untuk membuat
  • Tambah lapisan kalis bunyi untuk membuat dinding kalis bunyi Sekarang kebanyakan rumah dibina struktur, dinding sub-rumah adalah dinding kosong, dinding sub-isi rumah jika dinding berongga atau majoriti privasi dinding kisi dek bata berongga tidak dapat memenuhi keperluan bunyi rumah tangga , dan beberapa sub-isi rumah di dinding bilik tidur utama, tidak ada privasi, Serius menjejaskan kehidupan biasa pemilik.

    Kebisingan di sebelahnya biasanya disebabkan oleh bercakap di waktu malam atau televisyen. Dinding tidak penebat bunyi tidak mengerikan, hanya perlu menambah dinding di luar dinding boleh menjadi kalis bunyi, dinding kalisap Bahan Lantai Kos Rendah boleh menjadi struktur cahaya keluli cahaya, dipenuhi dengan serat kapas serat poliester, keel di luar penggunaan PANHOO polyester fiber panel penyerap bunyi boleh, Untuk memastikan bahawa permukaan luar dan meningkatkan jumlah penebat bunyi, permukaan boleh menggunakan papan gypsum, struktur ini dapat memenuhi kebanyakan keperluan bunyi bising, sudah tentu, mengambil sehingga 8- 12 cm ruang.

    Sesetengah isi rumah jualan lawan pedang terbaik los angeles mempunyai bilik yang lebih kecil dan tidak mahu kehilangan ruang. Kami berharap terdapat bahan yang dipasang pada dinding untuk tujuan penebat bunyi. Malah, jika kapas penebat bunyi digunakan secara langsung, penebat bunyi jelas akan berlaku. Jika anda menggunakan sistem dinding penebat bunyi, pada dasarnya industri komposit kayu malaysia suara di depan dan bunyi TV boleh dipisahkan sepenuhnya.

Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!