Bagaimana untuk
  • Bagaimana untuk menyesuaikan maklumat paste kaca AB Kadar pengawetan gam gam dan kadar pengawetan boleh melaraskan keamatan digunakan, kerana gam yang menyembuhkan kelajuan AB dengan perubahan dalam perbandingan pagar komposit perubahan suhu ambien. pakej plastik AB untuk lekatan antara logam, seramik, kayu, kaca dan plastik keras, mempunyai kekuatan yang sangat baik pelekat; kekuatan pelekat selepas pengawetan, kekerasan yang baik, keliatan yang baik; asid dan rintangan alkali selepas pengawetan, bukti dan kalis air, dustproof prestasi rintangan minyak yang baik, haba dan penuaan atmosfera; penebat yang baik selepas pengawetan, kekuatan mampatan pelekat sifat elektrik dan fizikal pengawetan kelajuan perlahan: jangka hayat telah tamat tempoh, atau sejak gam atau suhu terlalu rendah.

    a, B dan gam seperti sebab-sebab terlalu besar. Jika kelajuan pengawetan dan intensiti penggunaan AB gam diselaraskan sepenuhnya, kerana gam yang menyembuhkan kelajuan AB dengan perubahan genovations dekking pengedar kos dalam perubahan suhu ambien. pakej plastik AB untuk lekatan antara logam, seramik, kayu, kaca dan plastik keras, mempunyai kekuatan yang sangat baik pelekat; kekuatan pelekat selepas pengawetan, kekerasan yang baik, keliatan yang baik; asid dan rintangan alkali selepas pengawetan, bukti dan kalis air, dustproof prestasi rintangan minyak yang baik, haba dan penuaan atmosfera; penebat yang baik selepas pengawetan, kekuatan mampatan pelekat sifat elektrik dan fizikal pengawetan kelajuan perlahan: jangka hayat telah tamat tempoh, atau sejak gam atau suhu terlalu rendah.

    a, B dan gam seperti sebab-sebab terlalu besar. Jika tamat tempoh, pemprosesan tidak boleh digunakan, jika suhu terlalu rendah, pemanas mungkin sesuai, jika A, B gam terlalu besar, supaya nisbah harus dekat dengan 1: 1 Penggunaan: membersihkan permukaan air di dalam bahan pelekat, habuk, kotoran dan sebagainya, untuk menjaga digunakan perhubungan kereta api untuk dijual california kebersihan. kawasan ikatan besar boleh menggandakan pelekat bersalut AB, ejen salutan permukaan ikatan A, ejen B digunakan untuk muka lain terikat. kawasan kecil pelekat boleh digunakan selepas pencampuran ejen AB permukaan pelekat sama, pelekat paste bersama-sama dua permukaan, radas salutan pelekat atau pencampuran automatik, pes terikat kepada 3-5 minit, boleh diperolehi kekuatan awal. Untuk memberi perhatian kepada pengudaraan yang baik apabila menggunakan AB gam. Sebelum atau selepas kerja itu selesai, untuk mengelakkan pencampuran dua AB, untuk mengelakkan tangga luaran komposit treads komersial pengerasan.

Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!