Kaca Poliuretana
  • Maklumat Kaca Poliuretana dalam pelekat dan kedua-dua dua ciri resin Ini adalah filem polyurethane polyurethane industri yang lembut, baik untuk mencuci, dan mempunyai pemanjangan dan ketahanan yang baik, sesuai untuk digunakan dalam pelekat. Pelekat poliuretana: poliisosianat menyejukkan poliester NCO dan poliester, polyether polyol dalam tindak balas lidah dan alur plastik plastik malaysia OH pelekat poliuretana polimer. Filem poliuretana adalah kelembutan lembut, baik untuk mencuci, dan mempunyai pemanjangan dan daya tahan yang baik, sesuai untuk digunakan dalam pelekat. Pelekat poliuretana: poliisosianat menyejukkan poliester NCO dan poliester, polyether polyol dalam tindak balas OH pelekat poliuretana polimer.

    Reaksi NCO dan tahi lalat OH serupa. Poliuretana diperolehi dalam berat molekul sehingga puluhan ribu hingga ratusan ribu. Pelekat ini biasanya penyebaran berasaskan pelarut atau air-emulsi. Dirubah dengan resin lain (seperti resin epoksi) resin harga pagar komposit poliuretana yang diubah suai pelekat poliuretana yang diubah suai. Pelekat ini menggabungkan ciri-ciri cemerlang kedua-dua resin. Pelekat poliuretana dibahagikan dengan jumlah komponen menjadi pelekat poliuretana poliuretana satu komponen dan pelekat sejuk poliuretana dua komponen.

    Satu komponen poliuretana pelekat sejuk mudah digunakan, membuka pakej boleh digunakan. Pelekat poliuretana dua komponen mesti terlebih dahulu mencampurkan kedua-dua komponen sebelum ia boleh digunakan. Polisosianat boleh digunakan secara bersendirian atau digabungkan dengan getah. Polisosianat bagaimana untuk membuat lantai tarian di luar biasa adalah TDI, MDI, XDI, triphenylmethane triisocyanate cool (TTI), PAPI, thiophenyl phosphoric acid triphenyl triisocyanate cool, dimethyl.

    Triphenylmethane tetraisocyanate, HDI dialkylene, trimethylene dan TDI adducts, HDI dan TDI multimers, dan sejenisnya. Pelekat pra-pelarut dibuat dengan bertindak balas terhadap polyisocyanates yang berlebihan dengan sebatian hidrogen aktif polyfungsi. Pempolimeran ini mengandungi lebihan kumpulan NCO aktif. Untuk meningkatkan kekuatan pelekat ini boleh ditambah agen silang silang. Poliol dan poliamina sebagai agen inovasi komposit plastik kayu silang silang boleh diperolehi pelekat polyurethane bersilang.

Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!