adidas ultra boost 3.0 groen


  • Een andere dameskleur van adidas ultra boost 3.0 heren de adidas Ultra Boost 3.0. Met de naam Energy Ink Edition heeft dit paar een tweekleuren paars Primeknit-bovenkant met een BOOST gevoerde middenzool. Uw publicatiedatum is vastgesteld voor 28 juni 2017.

    Een vrouwenuitgave, adidas ultra boost 3.0 wit dit paar staat bekend als Icey Blues. Ze komen in een ijzige blauwe en blauwe nachtkleur, met een lichtblauw Primeknit bovenmateriaal met donkerblauwe accenten en een witte BOOST gevoerde middenzool. Uw publicatiedatum is vastgesteld voor 28 juni.

    De adidas Ultra Boost 3.0 adidas ultra boost 3.0 blauw wordt zwart voor de zomer. Bekend als de Triple Black 2.0 editie, hebben ze een all-black Primeknit bovenkant met BOOST attenuatie. Een andere moet voor u alle Ultraboost fans hebben. Uw publicatiedatum is vastgesteld voor 28 juni.

    De adidas UltraBoost 3.0 adidas ultra boost 3.0 groen krijgt een veelkleurige verjonging. Dit paar heeft een meerkleurige bovenkant met zwarte accenten en BOOST kussen. Perfect voor de zomer, is de release datum voor dit paar vastgesteld voor 28 juni 2017.

    http://www.zwartstyle.com/

Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!