adidas y-3 schoenen Oranje sale
 • image

  Als het adidas y-3 schoenen Heren Geel gaat om high-end casual schoenen en trainingsschoenen, zijn er niet veel keuzes voor de consument van vandaag, maar Yohji Yamamoto en adidas 'Y-3 merk gaat over de crème van het gewas. Sportschoenen zijn inherent toevallig, maar de Japanse ontwerper speelt niet volgens de regels en zijn laatste silhouetten blijken even onconventioneel te zijn als ooit. Het logo Y-3 symboliseert deze samenwerking, met de 'Y' voor Yoji Yamamoto, de '3' vertegenwoordigen adidas 'beruchte 3 strepen en de' symboliseert de band tussen de twee.

  Het laatste seizoen van Korting adidas y-3 qasa high Roze schoeisel ziet Yohji Yamamoto zijn indrukwekkende collectie doorgaan met het 3M Reflective assortiment, waaronder de Yohji Run, een onderscheidende loper met een knappe neopreen bovenkant gefuseerd met de comfortabele Boost technologie zool. een positieve lente in jouw stap. U vindt de 3M op de veters, middenstreep en achterhiel logo. U kunt ook de Yohji Run vinden in een serie seizoensgebonden grafische bovenkanten.

  Het is adidas y-3 schoenen Oranje sale jaar geleden sinds de sportgigant Adidas zijn grootste alliantie met de avant-garde modeontwerper Yoji Yamamoto begon. Hun doel was om de perfecte combinatie van sport en mode te creëren, de grenzen te drukken met innovatieve ontwerpen en vakmanschap. Het Qasa-silhouet keert terug in een winterse hi-cut vorm gekleed in zijn klassieke neopreen bootie materiaal met kenmerkende riemen aan de voor-voet, en ghille lacing systeem. In deze laatste editie ziet Y-3 een 'stealthy' zwart-witte kleurweg los en een schone 'Triple White'.

  Als we aan adidas y-3 yohji run Dames Zilver denken, denken we aan innovatie. adidas Y-3 is zeker "de toekomst van sportkleding", zoals ze zichzelf noemen. Deze keer hebben zij een vooruit denkend silhouet in een zwart-zwarte kleurweg gecreëerd voor ongeëvenaarde fit en ondersteuning.

  http://www.tofstesneakers.com/

Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!