adidas superstar kopen
 • ÿþHet kwam nooit op de hoogte van sommige van zijn adidas superstar kopen ZX-serie collega's, maar misschien is dat wat de bovenstaande afgebeelde Three Stripes classic runner zo aantrekkelijk maakt voor zijn core fanbase. De adidas Originals ZX 750 is nog eens teruggekomen om zijn 80-jarige throwback styling weer te geven. Dit tonalblauw paar voegt een Amerikaans / Olympisch gevoel toe dankzij rode en witte accenten. We hebben zoveel sneakers deze zomer gezien die deze kleuren schudden en het is zeker om door te gaan als we de openingsceremonies van Londen naderen (om niet te vergeten 2016). Dus deze ZX750's gaan tegen een serieuze concurrentie, maar er is geen twijfel over de oude school charme die je na meer sprong in meer beelden ziet, en ze zijn nu verkrijgbaar bij retailers zoals Oneness.

  Het belangrijkste verschil tussen Adidas Originals 80s en 2 variaties op de klassieke Campus lowtop is de zolen. De hele lijn die zo'n uniforme vibe heeft, laat de nieuwste stijl van deze laatste echt uit de verpakking komen met een paar belangrijke veranderingen. Toevallig is het de verandering in een luipaardspotted adidas superstar dames hielblad, die samen met de elegante zwart-witte kleurweg de ABC-Mart x Adidas Originals Campus 2 in perfecte stap staat met de warmste trends van 2012. Twee grijze strepen en een witte tussenin helpen ook deze om hun eigen merk te maken, maar kun je een paar krijgen als ze in Japan vallen?

  Het stuiteren van het etherische karakter van de holografische adidas superstar heren regenboog JS Wings is de multi-tartan print van het Jeremy Scott x adidas Forum, dat dit Lente 2013 seizoen zal aankomen. Jeremy Scott zoekt een aantal verschillende kleuren van de print naar de binnenste Al Borland, met veel gebruik van de All-American plaid. In eerste instantie kiest hij voor het rode / zwarte houthakkespecifieke ontwerp bovenaan. We hebben extra hoeken van het Multi-Tartan Forum van Jeremy Scott hieronder, dus kijk eens en laat ons weten wat u denkt.

  De controverse die een van Jeremy Scott's laatste creaties omringt is net een beetje gestorven, maar als je eraan herinnerd bent dat Scott's concepten uit een van de meest onschuldige kinderachtige herkomst komen, kijk dan eens wat er voor 2013 gebeurt. De eerste adidas stan smith aanbieding roze Teddybeer was een beetje te voetgangers, het lijkt erop dat Jeremy Scott nu een roze poedel gebruikt, met zijn Wings-stijl tinten in zijn nieuwste gevulde dierenhutten. Als je denkt dat deze misschien een beetje te boven zijn, geef je dan Jeremy Scott en Adidas een credit voor het vervullen van wat ze zouden doen. Jouw gedachten over dit nieuwste Jeremy Scott x adidas product? Laat ons weten in de onderstaande reacties.

  Instagram heeft net een aanzienlijke revisie ondergaan en zijn snelle mooie foto-sharing tagline is nooit meer waar. Je moet ervan uitgaan dat een Facebook-bedrijf dat meer dan een miljard dollar heeft gewaardeerd, hun due diligence heeft gedaan en door veel gebruikers feedback heeft gewerkt voordat ze het elegante nieuwe ontwerp implementeerden, en het lijkt erop dat adidas iets soortgelijk doet met behulp van die service. Three Stripes Instagram account plaatste een afbeelding met een notitie dat basketballers deze in de vroege 90 s droegen, maar men hoeft niet langer dan de 55 s te kijken en Mount Mutombo op de tongsticker te realiseren dat het eigenlijk maar een man was. De adidas Mutombo is vrijgegeven tijdens het seizoen 1992-93 en combineerde een van de meest unieke personages van de NBA met de explosie van hip-hop cultuur en hun gedeelde Afrikaanse invloeden.

  De Rod Laver en zijn Vin (Ta) variant hebben een belangrijke rol gespeeld in de Three Stripes-serie van laat, beide in de Originals collectie in een verscheidenheid aan colorways en collaborations, en zelfs binnen de skateboarding divisie als een soort speciale handtekening voor de top rijders. Dit nieuwe adidas stan smith dames ontwerp dat afkomstig is van de Laver lijn lijkt erop dat het een perfecte pasvorm zou kunnen zijn voor deze laatste toewijzing, aangezien het versterkte ollie-gebied op het adidas Originals Court Savvy Low precies is wat u vindt in het handboek voor skate sneaker design 101. U kunt Zie ook de definitieve adidas tennis invloed in die sectie's geperforeerde Stripes, maar dat is geen handtekening element, maar een geleend van de Stan Smith. Dit subtiele branding detail laat de hele rest van de silo af met het soort slanke eenvoud, die alles behalve hun succes garandeert als een casual design

Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!