Nike Air Max 2016 Nieuwe
 • Nike Air Max 2016 Nieuwe
  image

  Weet je het enige wat beter is dan 180 graden onder druk onder je hoofd ?! 360 graden van Max Air ... derrr! Nike blijft de kluizenaarse kijk op hun vlaggenschip Nike Air Max 2016 Nieuwe, omdat de goede mensen bij JD Sports de laatste Midnight Navy jawns onthullen. Reppin 'all navy-alles tot een marine-tint op die enorme airbags, de enige non-Navy-functie voor deze is een vrolijke 3M applicatie die op de hielteller is gelegd en een verblindend herinnering geeft aan wat je draagt ​​aan al die haters heet Op je hielen is het moment een reflecterende kans ontstaan.

  Na een aantal levendige kleurenwegen voor zijn debuut in eind 2015, koelt
  de Nike Air Max 2016 Kopen goedkoop nu een beetje af met pure neutrale kleurwegen zoals die u hier vandaag ziet. Blue Grey is de aantrekkelijke tint die over de hele mesh bovenkant staat, met een subtiele heide behandeling en bijpassende doorschijnende buitenzool. Houdt ze van helemaal tonaal, zwart voegt een mooi contrast met de Swooshes en Flywire toe.

  Heb je een paar van de Nike Air Max 2016 Bestellen opgehaald? Een handvol verschillende kleurwegen hebben al vrijgegeven, waarbij de meeste van de kleurrijke varianten zijn. Als u het type dat op dit all-white paar wacht, hoeft u niet langer langer te wachten. Hier is onze eerste blik op de Nike Air Max 2016, die in een volledig geverfd gaas wordt uitgevoerd met 3M detailing op de blootgestelde Flywire en Swoosh op de voorvoet die zijn ware kleuren laat zien wanneer ze door het licht raken. Net zoals elke andere Nike Air Max 2016 Korting heeft dit paar de 360-graden air max midsole samen met een ijzige blauwe doorschijnende buitenzool.

  Naar aanleiding van gedrukte variaties, wordt de Nike Air Max 2016 outlet geïntroduceerd in nog een andere colorway voor dit seizoen. Gedefinieerd door de bovenste constructie van het technisch maaswerk, is het onderdeel in principe gearceerd in tonale Grey, aangezien perforaties over het geheel zichtbaar zijn om maximale ademendheid mogelijk te maken. De lichte afwerking is mooi afgewisseld, en zijn in contrast met de zwarte accenten die door het georganiseerde flywire systeem, grote Swoosh en extra branding op het tongblad worden geleverd.

Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!